ЗА НАС ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА ОБЕКТИ КЛИЕНТИ ГАЛЕРИЯ ПРЕПАРАТИ ЗА РЗ ТОРОВЕ ВОДОРАЗТВОРИМИ СЕМЕНА ТЕХНОЛОГИИ ТЕЧНИ ГРАНУЛИРАНИ ОРГАНИЧНИ ХЕРБИЦИДИ ФУНГИЦИДИ ИНСЕКТИЦИДИ ЗЪРНЕНО-ЖИТНИ ТЕХН. МАСЛОДАЙНИ ЗЪРНЕНИ ЗА ФУРАЖ РЕЗУЛТАТИ НАЧАЛО КОНТАКТИ ПУБЛИКАЦИИ

Home

Contacts

НАЧАЛО

Ай Ди Империал ЕООД, в качеството си на единствен дистрибутор за България на италианските торове от фирма Адриатика Спа, има удоволствието да ви представи най-новите технологии и идеи в областта на производството на торове.

ЕДНО ГЛОБАЛНО ПОНЯТИЕ ЗА КАЧЕСТВО

Какво означава качество? За Адриатика означава да бъде постоянно ангажирана с подобряването на собствените си производствени процеси реализирайки всички онези фирмени политики които имат като финален резултат реализирането на квалитетни продукти с високи характеристики. Затова, вече от няколко години, фирмата е предприела важната но и много отговорна процедура на Сертификация. Така през 2004 година Адриатика получи Сертификация за околната среда (ISO 14001) и през 2006 Сертификация за качество на продукт (ISO 9001). От Продукцията до Администрацията , от Логистиката до Търговията, цялата фирма е ангажирана с постоянния мониторинг и ежедневната регистрацията на данните, целящи  да бъде повишено нивото на качество на работата и следователно на предлаганите продукти и услуги.

Адриатика СПА, италианско дружество лидер в производството и търговията с прости и комплексни пресовани гранулирани торове, на пазара от 1968 година със старата фабрика в Cologna-Veneto и от 2000 година с чисто новата фабрика в Лорео, е била първата фирма в Италия, която за производството на комплексни торове е използвала техниката на пресоване.

На един пазар, който започва да дава знаци за намаление на потреблението, Адриатика е единствената фирма-производител, която инвестира и продължава да инвестира.

През 2010 година виждайки успеха, който има на италианския агрикултурен пазар и растящия интерес от страна на чуждестранния пазар, фирмата създава една нова фабрика за производство, снабдена с нови машини за пресоване във Вуковар (Хърватска): Така се ражда Адриатика Дунав, хърватска фирма, собственост на Адриатика.

ПРЕДИМСТВА НА МИНЕРАЛНИТЕ ТОРОВЕ НА ФИРМА АДРИАТИКА:


Комплексни двойни Комплексни двойни Комплексни двойни Комплексни двойни troini_NPK 15-15-15.pdf NPK20-10-10.pdf NPK8-16-20.pdf GROSTART PK 20-20.pdf